Besök oss på Bokmässan!

Publicerat:

Möt Hantverkslärling ochLeksands folkhögskola på årets Bokmässa! I vår monter B05:69 träffar du bland andra en yrkesverksam bokbindare som själv började med att utbilda sig på Bokbinderilinjen vid Leksands folkhögskola, har sedan drivit eget bokbinderi, varit handledare till lärlingar inom utbildningen Hantverkslärling och numera arbetar på bokbinderiet på universitetsbiblioteket Carolina Rediviva i Uppsala.

På plats finns också utbildningsansvarig för Bokbinderilinjen på Leksands folkhögskola som tillsammans med några studerande på utbildningen visar hur det går till att binda böcker, marmorerar papper, hur man trycker titlar och de kommer att handleda alla som vill prova på.

Bokbinderi är ett av de yrken i vilket man kan ta Gesäll- & Mästarbrev som ett bevis på yrkeskunnande och gott företagande. Vill du veta mer? Välkommen till vår monter så berättar vi mer.

Vill du få information om vår utbildning är du välkommen att registrera dig för utskick genom att fylla i och skicka in formuläret som du hittar via den här länken!

Dela detta inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *